Camperverzekeringen getest ✔️ In de loop der tijd hebben wij honderden praktijk ervaringen van camperaars onderzocht. Wat is de beste camperverzekering ! Wat is nu de beste camperverzekering en wat zijn de kosten. Dat is voor iedereen natuurlijk weer verschillend. Belangrijk is wel wat geeft u uit en wat krijgt men er voor terug. Camperverzekeringen met een echt assurantiekantoor die altijd voor u openstaat als het mis mocht gaan.

Camperverzekerd behoort al jarenlang tot de meest toonaangevende aanbieders op het gebied van camperverzekeringen. Als dé camper verzekeraar zijn zij in staat om de meest optimale camperverzekering voor u samen te stellen.
Vrijwel alle camperverzekeringen en voorwaarden van Camperverzekerd helemaal is afgestemd op de specifieke eisen en wensen van de camperaar. Ze behoren tot een van de grootste omdat jaarlijks 30% overstapt van hun camperclub naar camperverzekerd. Ze zijn voordeliger en je hoeft niet eerst lid te zijn en ze hanteren ook geen contributie.

Aveco Camperverzekeringen heeft het Unieke 10 jaar nieuwwaarderegeling
De optimaal+10 camperverzekering is een unieke nieuwwaarderegeling met 10 jaar zekerheid voor nieuwe campers.
De eerste 5 jaar, na afgiftedatum deel 1, geldt een geïndexeerde nieuwwaarde zonder afschrijving. Vanaf het 5e tot het 10e jaar geldt een afschrijving van 1% per maand, gerekend over de geïndexeerde nieuwwaarde. De indexering is hierbij meeverzekerd tot maar liefst 125%. De optimaal+6 camperverzekeringis een unieke nieuwwaarderegeling met 6 jaar zekerheid voor jong gebruikte campers. Met de Optimaal+6 kunt u de camper tegen nieuwwaarde verzekeren. Gaat uw camper totaal verloren, dan krijgt u met de Optimaal+6 de nieuwwaarde uitgekeerd.
Dit kan voor u zeer interessant zijn. Een zeer groot aantal camperaars maakt hier ook gebruik van.

Unigarant Camperverzekering
Een weekendje weg of een rondreis door Duitsland of een tocht naar de Middellandse Zee. Met uw camper komt u overal! Daarom is de Unigarant Camperverzekering zo handig. Want daarmee krijgt u hulp bij pech in het buitenland.
Wat zijn hun sterkste punten.
No-claimkorting tot wel 80%, Keuze uit 3 of 5 jaar aanschafwaardegarantie bij Volledig Casco, 24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale. Naast de drie basisdekkingen kunt u bij de Unigarant Camperverzekering ook kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen voor uw camper.
Sluit u de aanvullende dekkingen Zekerheid voor Inzittenden en Inventaris af? Dan krijgt u 25% korting op de premie voor Inventaris. Altijd voordeel voor U

Menu